This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  Marcin 2 years, 10 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #3976

    devolution
    Member

    Hi, I have everything working well on my site except this: I would like the titling and background image that appears on all my pages (except the Home page which has a different layout) to also work on the Blog page. I can’t figure out why it isn’t working since I set it up on the options. Can you help?

    Here is what it should look like: http://www.stage.beatcleaver.com/portfolio-with-filter/

    Here is the blog page as it is currently: http://www.stage.beatcleaver.com/blog/

    Here are screenshots of my settings: http://www.stage.beatcleaver.com/page-title-options.png, http://www.stage.beatcleaver.com/blog-page-options.png

    #3983

    Marcin
    Keymaster

    Hi,

    1. Page background settings doesn’t work on blog pages, they only works on normal pages.
    2. You don’t even have html code for page title on blog page and since there is no option to remove/deactivate it you/your developer/someone else probably did this on your own and removed the code that shows page title.

    Best
    Marcin

    #3984

    devolution
    Member

    I probably did that by accident. Does it look something like this?

    <div class=”page-title clearfix”>
    <div class=”container”>
    <div class=”twelve columns clearfix”>
    <h1><?php the_title(); ?></h1>
    <span></span>
    </div>
    </div>
    </div>

    What file would I reinsert it to get the title back up on the blog page?

    Also, do you mean that I cannot have a title background image like the rest of the pages on the blog page at all?

    Thanks for you help!

     

    #3985

    devolution
    Member

    Nevermind – I inserted the above into
    Main Index Template (index.php)
    and it appears to be working. Thanks again for pointing out where the error was – I don’t understand php (visual designer here)!

     

    #3986

    Marcin
    Keymaster

    Yup, that’s the code.

    What I meant is that you can have custom title background, but for blog page it can be set only under theme options, it can’t be overwritten on page settings (under visual editor).

    I’m closing this one.

    Best
    Marcin

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

The topic ‘Can't get site-wide title bg img to work on blog page’ is closed to new replies.